Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Μοσχάρι με σάλτσα κόκκινου κρασιού

Υλικά για 4 άτομα

1 κιλό μοσχάρι νουα κομμένο σε κύβους
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικό)
1 φλ.καφέ ελαιόλαδο
2 ποτήρια κόκκινο ξηρό κρασί
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο αφήνοντας το μοσχαράκι μας να σιγομαγειρευτεί. Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε. Συνοδεύουμε με σαλάτα ή ρύζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου