Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Μεθυσμένο μοσχάρι μαγειρεμένο σε μπύρα

Υλικά για 4 άτομα
1 κιλό μοσχάρι νουά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ.καφέ ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 μεγάλο μπουκάλι μπύρα (Αντε δυο το ενα θα το πιούμε εμείς!)
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε το φαγητο με τη μπύρα και χαμηλώνουμε τη φωτιά αφήνοντας το να σιγοψηθεί.Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νεράκι. Προς το τέλος αλατοπιπερώνουμε και μόλις δέσει η σάλτσα και το κρεατάκι μας ψηθεί τότε το φαγητό μας είναι έτοιμο. Σερβίρεται ζεστό και συνοδεύεται με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου