Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

μοσχαράκι με σάλτσα μουστάρδας

Υλικά για 4 άτομα

1 κιλό μοσχαράκι κιλότο κομμένο σε μέτριους κύβους
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1φλ.καφέ ελαιόλαδο
3 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
1 ποτήρι λευκό κρασί
κόκους πολύχρωμου πιπεριού
Αλάτι
Ελάχιστη κρέμα γάλακτος (μερικές κουταλιές της σούπας)

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας και το κρεμμύδι. Όταν το μοσχαράκι μας τσιγαριστεί καλά απο όλες τις πλευρές, σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε λίγο το αλκοόλ να φύγει και προσθέτουμε νερό. Μαγειρεύουμε καλά το φαγητό μας και λίγο πριν ψηθεί, προσθέτουμε το πιπέρι και αλατίζουμε. Τελειώνουμε με τη μουστάρδα και τη κρέμα γάλακτος. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρυζακι ή μια σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου